Vertalingen

Ik vertaal voor u uiteenlopende geschreven teksten, zoals:

  • (social) (content) marketing
  • websites
  • folders
  • nieuwsbrieven
  • mails
  • apps

Ik ben gespecialiseerd in vertalingen voor de marketing-, medische en toeristische sectoren.

Revisies

Heeft u zelf een tekst geschreven in het Nederlands of in een vreemde taal, maar kan die nog wel verbeterd worden? Ik lees uw teksten met veel plezier na en laat ze extra vlot overkomen.

Vertolkingen

Heeft u een meeting met anderstalige klanten of partners? Schakel een tolk in om doeltreffend met hen te kunnen communiceren. Ik tolk consecutief, wat wil zeggen dat ik u steeds eerst laat uitpraten voordat ik uw woorden in de andere taal tolk. Ik ben dus niet tegelijkertijd met u aan het woord niet en werk niet vanuit een tolkencabine. In de plaats daarvan schuif ik bij u en uw klant/partner aan tafel in de vorm van een triade (= driehoek). Dat ziet er zo uit: Ik noteer uw woorden en tolk die daarna exact, dat wil zeggen zonder weglatingen of toevoegingen, in de andere taal. Een tolk is steeds neutraal en kiest geen partij. Tolken zijn ook steeds gebonden aan het beroepsgeheim. Uw gevoelige informatie is dus even veilig in een getolkt gesprek.

Taallessen op maat

Zou u of zouden uw medewerkers graag leren om zelf doeltreffend in de vreemde taal te communiceren? Ik verzorg taalcursussen op maat van uw bedrijf. Zowel individuele als groepslessen zijn mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereik internationale doelgroepen door levendig met hen te communiceren in hun eigen taal.

Welkom bij Sophie’s Languages!

Bienvenue chez Sophie’s Languages !

¡Bienvenido a Sophie’s Languages!

Welcome to Sophie’s Languages!