Vertalingen

Ik vertaal voor jou uiteenlopende geschreven teksten, zoals:

  • (social) (content) marketing
  • websites
  • folders
  • nieuwsbrieven
  • mails
  • apps

Ik ben gespecialiseerd in vertalingen voor de marketing-, sociale en toeristische sectoren.

Revisies

Heb je zelf een tekst geschreven in het Nederlands, Frans, Spaans of Engels, maar kan die nog wel verbeterd worden? Ik lees je teksten met veel plezier na en laat ze extra vlot overkomen.

Vertolkingen

Heb je binnenkort een meeting met anderstalige klanten of partners? Schakel een tolk in om doeltreffend met hen te kunnen communiceren. Ik tolk consecutief, wat wil zeggen dat ik jou steeds eerst laat uitpraten voordat ik je woorden in de andere taal tolk. Ik ben dus niet tegelijkertijd met jou aan het woord niet en werk niet vanuit een tolkencabine. In de plaats daarvan schuif ik bij jou en je klant/partner aan tafel in de vorm van een triade (= driehoek). Dat ziet er zo uit: ik noteer jouw woorden en tolk die daarna exact, dat wil zeggen zonder weglatingen of toevoegingen, in de andere taal. Een tolk is steeds neutraal en kiest geen partij. Tolken zijn ook steeds gebonden aan het beroepsgeheim. Jullie gevoelige informatie is dus even veilig in een getolkt gesprek.

Taallessen op maat

Zou jij of zouden je medewerkers graag leren om zelf doeltreffend in het Nederlands, Frans of Spaans te communiceren? Ik verzorg taalcursussen op maat van jouw bedrijf. Zowel individuele als groepslessen zijn mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereik internationale doelgroepen door levendig met hen te communiceren in hun eigen taal.

Welkom bij Sophie’s Languages!

Bienvenue chez Sophie’s Languages !

¡Bienvenido a Sophie’s Languages!

Welcome to Sophie’s Languages!